Kvalitativ fönstermålning i Stockholm

City Fönsterrenovering AB

Fönstermålning Stockholm – smidigt och enkelt

Fönster behöver målas om ungefär var sjunde till tionde år beroende på fönstrets läge och slitage. Vi hjälper gärna till och målar om era fönster när det dags. Är ni osäkra på om fönstren behöver ett nytt lager färg? Vi erbjuder kostnadsfri besiktning, rådgivning och offert som ni sedan kan ta ställning till i lugn och ro. Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till bostadsrättsföreningar och bostadsbolag.

 

När ni anlitar oss kan ni känna er trygga. Vårt företag har funnits sedan 2006, under de åren har vi lärt oss ett och annat om hur man driver en framgångsrik fönsterrenoveringsfirma. Vi vet att nöjda kunder kommer tillbaka.

 

Kontakta oss idag och boka en gratis fönsterbesiktning! Ring på telefonnummer: 08-511 711 31 eller lämna dina uppgifter i kontaktformuläret

Målare specialiserade på fönstermålning

De målare vi arbetar med är experter på fönstermålning och vana vid olika typer av fönster och fastigheter. Målarna som arbetar hos oss vet exakt vilka typer av material och tekniker som behövs för att resultatet ska bli både snyggt och hållbart.

 

Vi är noga med att ta hand om våra medarbetare och tillämpar ID06 för allas trygghet. Kontinuerligt utvärderar vi de material och arbetsmetoder som vi använder för att säkerställa en säker och hållbar arbetsmiljö för alla våra anställda.

fönstermålning Stockholm
vackert fönster

Vackra fönster höjer värdet

  • Ett kostnadseffektivt sätt att höja husets värde.
  • Nymålade fönster ger fastigheten ett fräscht och välvårdat utseende.
  • Ska du sälja huset eller hyra ut det kan du vänta dig en ganska direkt avkastning på din investering.
  • Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att måla om fönstren.

Färg som flagnar runt fönstren gör ingen glad och de som vistas i fastigheten kommer trivas bättre med nymålade fönsterkarmar. Det är dessutom nödvändigt att måla fönstren regelbundet för att de ska hålla sig hela. Om man negligerar den typen av underhåll kan man istället behöva byta ut fönstren vilket medför en betydligt högre kostnad än vad en ommålning innebär.

Fönstermålning Stockholm – skydda fönstren

Det bästa man kan göra för att bevara och ta hand om sina fönster är att renovera och måla dem kontinuerligt. Färgen skapar en skyddande barriär mot fukt och vind som annars gör att träet blir slitet och slutligen ruttnar sönder.

 

Helst ska man måla om innan färgen börjar flagna. Redan när färgen spricker finns det risk att regn och snö tar sig in och gör att träet blir skadat. Genom att måla fönstren innan man börjar se slitaget borgar för att träet och fönstren håller längre.

 

Hör av dig till oss om du misstänker att era fönster behöver målas om så utför vi en kostnadsfri besiktning!

Enklare rengöring med nymålade fönster

Det finns många saker som är bra med nymålade fönster. En positiv aspekt är att nymålade fönster är mycket lättare att hålla rena då smutsen har svårare att fastna på fönsterkarmarna.

 

Nymålad färg har en yta som stöter bort smuts vilket medför att de inte behöver rengöras lika ofta. Dock är det viktigt att rengöra fönstren regelbundet då detta är ett bra sätt att vårda fönstren mellan målningarna.

 

Fönster som har ett fräscht lager färg gör att hela huset får ett mycket trevligare och mer välkomnande utseende både på utsidan och insidan. De som vistas i huset kommer trivas bättre med nymålade fönster.

Måla fönstren och spara pengar

Många tror att de sparar pengar när de drar ut på tiden mellan fönstermålningarna och väntar en eller två säsonger. De spelar dock ett högt spel då fönster där färgen börjat spricka är betydligt mer utsatta för fuktskador och lättare drabbas av röta.

 

I vissa fall går det att byta ut delar som ruttnat men många gånger får man byta ut hela fönstret. Att byta ut enstaka fönster går såklart men ofta gör det att det yttre utseendet på fastigheten inte blir homogent. Man kan byta ut alla fönstren på ett hus men det är en ganska dyr och omständig process om man jämför med att måla om dem med lite tätare mellanrum.

 

Att se efter sina fönster och måla dem när det behövs är ett bra sätt att ta hand om sin fastighet och spara pengar man annars behöver lägga på fönsterbyte.

 

Tryggt och säkert företag

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du har att göra med en seriös, rutinerad och trygg aktör. Våra medarbetare är erfarna och den utbildning som krävs för de arbeten som de utför. Vi har en entreprenadförsäkring hos Trygg Hansa. Om en olycka skulle ske har vi en ansvarsförsäkring som täcker skador på upp till 10 miljoner kronor.

 

Vi använder oss av ID06 som hindrar svartarbete och på så vis stärker den sunda konkurrensen i Sverige. Systemet hjälper också till att underlätta säkerhetsarbetet på arbetsplatsen. För att förebygga olyckor är det viktigt att veta vem som befinner sig på arbetsplatsen, vilka arbeten som utförs och vilken säkerhetsutbildning och instruktioner som varje person har fått.